„СВЕТЪТ НА ВОДАТА“ показва в София казанлъшки стоматолог

Деян Косев, ще представи уникалната си фото – изложба „СВЕТЪТ НА ВОДАТА“ в столицата София. Тя ще бъде открита на 28 септември ( четвъртък) от 19.00 часа в кафе-галерията на ФотоСинтезис Арт Център, бул. “Васил Левски”57.

Косев вече има няколко самостоятелни изложби с впечатляващи фотографии. Казанлъшкият стоматолог получи и световна известност, заснемайки в горите край Бузлуджа „Ент“, дърво, което прилича на героите от трилогията на Толкин.

За настоящата изложба:

Въздухът и Земята, Огънят и Водата…

Това са Четирите елемента. Когато те се съберат, това значи Живот. Животът тук и сега. В нас, с нас, покрай нас. Ние се усмихваме, жадуваме, мечтаем, обичаме, грижа ни е… Защото тук и сега сме. Както сме и в огромната си част съставени от Водата. Но тя
е много повече от нас. Тя е дъждът, който оживява цялата Природа. Тя е Океанът, който прегръща цялата ни планета. Тя е тази, която прави от пустинята – цветна градина… Тя ражда Живота. И го отразява. С Безусловна Любов.

В тази изложба са образите вътре във водата. Появяващи се и променящи се с огромна скорост. Едно поредно доказателство, че Мигът е всичко. Тук и сега.

Казанлъшката премиера на изложбата

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram