„Розите“ стартираха с контролите

„Розите” изиграха първата си контрола от зимната подготовка с тима на Свиленград. На своя терен митничарите се наложиха с 2:1, а футболистите от Казанлък записаха куп пропуски срещу отбор от нашата „черга”. Домакините поведоха в 40-та минута, а малко преди края на полувремето новото попълнение в състава на „Розова долина” Тодор Динчев изравни. До края на срещата, когато „митничарите” отбелязаха победния си гол, за Казанлък пропуснаха да отбележат Пламен Колев,Атанас Апостолов, Иван Чергев и Теодор Кьосев. „Добрата новина за нас е че си извадихме поуките за възможностите си на етапа, всички футболисти влязоха в игра и слава богу нямаме контузени“, похвали момчетата си ст. треньорът Александър Георгиев. Срещу състава на Свиленград е един от първите двубои на „розите” в подновяващия се след три седмици сезон, в 22 кръг.

Първата ни среща е срещу коравия тим на „Тунджа” Ямбол на 28 февруари. Футболистите на „Тунджа” предстои за гостуват в уговорена контрола в Казанлък тази неделя от 13:00 часа на ст. „Севтополис”. Ден по-рано, на 7 февруари за „розите”предстои поредно гостуване в Димитровград. Още две контроли ще изиграят футболният тим на Казанлък по време на тренировъчния цикъл – с ФК „Трявна”в Казанлък на 14 февруари и с „Етър” Велико Търново.

Тези дни на „Севтополис” очакват и ново попълнение, но не бързат да дават подробности. В петък ще стане ясно кой е футболистът и дали изобщо ще има още смени в състава на представителния ни мъжки тим за пролетта.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram