Различният 8 март! „Цвете на асфалта“ за бг майка

Ще ни отрупат с цветя вдругиден, за да ни покажат половата ни принадлежност. Тази, която дава живота. Този, на когото после се посвещаваме, за да разберем, че в България е истински подвиг. Затова нека отделим едно цвете от букетите и символично да го поставим на асфалта на 8-ми март, на пешеходната пътека, която води към властта, защото тя превръща всеки родителски ден в изпитание.

 

Инициативата „Цвете на асфалта “ е поета от протестиращите майки. Помните ли ги? Тези, които се борят за бъдещето на децата си, тези които всеки ден се сблъскват с жестоката реалност на предизвикателството да родиш и отгледаш достоен български гражданин, без да срещаш подкрепата на държавата и подчинените й институции, а напротив, те по всякакъв начин те възпрепятстват в този най- естествен и човешки порив – родителството!
Инициативата е знак на протест, срещу социалната, демографската, икономическата и образователната политика на страната ни!
Всеки човек без значение от възраст и пол, който осъзнава факта, че децата ни са нашето бъдеще и заслужават да растат по един нормален, спокоен и щастлив начин, може да се включи в това справедливо начинание.
Не се изисква много. Просто носете със себе си едно цвете, което ще положите на пешеходната пътека пред Община Казанлък между 12:00 и 15:00 часа.
Да покажем, че сме тук! Да покажем, че милеем за децата си и няма да се откажем в името на тяхното бъдеще!

Нека на 8-ми март подкрепим инициативата!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram