Разкрити престъпления

 

Информационен бюлетин ОДМВР Стара Загора

 

Във връзка с кражба на кожена амуниция (кошум) от дома на К.К. на 83 години от с. Ветрен, служителите на УП – Мъглиж установиха извършителите на деянието. Това са Е.М. на 24 години от с. Ветрен и И.М. на 19 години от с. Ветрен.

На 23.11.2012 г. в РУП – Казанлък е получено съобщение, че в с. Ръжена, общ. Казанлък гори къща. Изпратеният на място екип установява, че неизвестно лице умишлено е запалило къщата, в резултат на което е изгоряла покъщнината и 30 кв. м покривна конструкция. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия, служители на РУП – Казанлък установиха, че извършител на палежа е А.Т. на 21 години от гр. Крън. Същата е задържана за срок до 24 часа в РУП – Казанлък.

На 23.11.2012 г. служители на сектор „БОП“ – Стара Загора и агенция „Митници“ Пловдив извършиха проверка на пет пункта на изваряване на ракия в региона. В пункт, намиращ се в кв. „Кольо Ганчев“ се установи наличието на две незаконни съоръжения за дестилация на високоградусов алкохол. Същите са иззети. Предстои да бъде търсена административно-наказателна отговорност на нарушителите.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram