Първи Панаир за ученика в Mall Galleria Стара Загора

Усещане за празник.
С това настроение тече открития в навечерието на първия учебен ден в Mall Galleria Стара Загора първи Панаир за ученика. Ученическото изложение преминава при изключителен интерес, с много настроение, посетители и възможност да се съчетае полезното с приятното.
На осигурени от Mall Galleria Стара Загора изложбени щандове на ниво 1 се предлагат различни артикули за учениците: от красиви и дизайнерски раници, тетрадки, химикали, ученически пособия, до талисмани, учебници, справочници за чуждоезиково обучение, рекламни материали на различни школи и неправителствени организации.
Специално място е отредено и за талисманите и оригиналните сувенири на Прабългарска школа за оцеляване „Бага –тур“, както и на школата по рисуване към НЧ „Жар“ от Казанлък „Пъстроцвет“. Пред работилничката на „Пъстроцвет“ се спират малки и големи, в желанието си сами да си изработят красиви сувенири и бижута за първия учебен ден и за есента. На особен интерес от посетителите на Mall Galleria се радва и щанда на „Сдружение за валдорфска детска градина и училище – Стара Загора“.
Паралелно с Панаира за ученика, който е на разположение на посетителите на Mall Galleria Стара Загора всеки делничен ден, от 17:00 до 20:00 часа, както и всеки уикенд от 15:00 до 20:00 часа до 22-ри септември, тече и специална кампания под надслов „Отново на училище“: при всяка една покупка на стойност 79 лева на една касова бележка, клиентите на Mall Galleria Стара Загора получават лимитирани брандирани ученически раници – полезен и красив подарък за всеки ученик и всяко семейство.
Средно между 150 и 300 са притежателите ежедневно на красивия спомен от пазаруването в Mall Galleria Стара Загора: най- доброто шопинг място!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram