Първи изяви на кандидатките за конкурса „Царица Роза 2013“

На фона на започващата еуфория около отбелязването на Празници в Долината на розите и тракийските царе 2013г , 21 претендентки за короната на „Царица Роза“ ще участват в серия от срещи и изяви до самия финал на конкурса. След като вече се опознаха и осъщестиха среща с кмета на Казанлък Галина Стоянова, момичетата отново бяха заедно, вече в по-тесен състав, тъй като сред тях има и отказали се, за да попълнят своите анкетни карти.
Организаторите на конкурса, в компанията на Царица Роза 2012 Нели Славова и Боряна Назърова, подгласничка на Царица Роза 2011, разясниха основните изисквания и регламента за участие в него. Едно от условията е кандидатките да нямат по себе си татуировки и пиърсинг.
За да протече подготовката на участничките в конкурса вълнуващо и незабравимо, Община Казанлък е подготвила специална програма за тях, която ще продължи до самия финал на 10 май от 19.00 часа в голямата зала на ДК „Арсенал“.
Сред новите моменти в конкурса Царица Роза за 2013г. е отправянето на послания, вместо отговори на въпроси в решителния трети кръг. Самият избор на Царица Роза ще бъде излъчван върху видеостена на ДК „Арсенал“, така че онези които не успеят да си закупят билети за вечерта, ще могат да наблюдават хода на конкурса под открито небе.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram