Протест и шествие в Казанлък под надслов: „Оставка, Съд, Затвор!“ на 24 ноември

В десетки български градове през почивните дни ще се проведат серия от протести, в това число и с искане за оставката на кабинета Борисов 3. В Казанлък негови организатори са ПП  „Възраждане“. Това беше обявено с писмо до медиите. Публикуваме пълния му текст:

Възраждане – Казанлък организира национален протест с искане за оставката на цялото продажно правителство на ОПГерб. Политиката на правителството разкрива неговата аморалност, явна некомпетентност и управленска немощ при разрешаване на проблемите на хората. Демографската катастрофа, икономическата, съдебната и социалната несправедливост и разпадът на обществото са сериозна заплаха за бъдещето на родината ни.                                                                                           Протестите в София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Русе, Казанлък и в още много градове показват ясно успеха и „стабилността“ на кабинета. Ние от Възраждане продължаваме с протестните действия до оставката на правителството и смятаме, че тя е необходимо условие за бъдещо благополучие и благоденствие на страната.

В тази връзка Възраждане-Казанлък, организира протест под надслов:                                                                               „Оставка, Съд, Затвор!“

Протестът ще се проведе на 24.11 (събота) от 16:00 на площад Севтополис.

Ще присъстват:

Костадин Костадинов – председател на ПП „Възраждане“

Членове на Ръководството на ПП „Възраждане

Ще се състои и пешеходно шествие със следния маршрут:

Тръгване от площад Севтополис по ул. „Генерал Скобелев“ до кръстовището с бул.“Освобождение“, откъдето поемаме към парк „Розариум“. Достигаме кръговото до парк „Розариум“, правим десен завой и тръгваме в източна посока по ул. „Шейновска“. Стигаме до ДК „Арсенал“ и поемаме на юг по ул. „Орешака“. Минаваме кръговото пред музей „Искра“ и продължаваме на юг. Стигаме до кръстовището с бул. „Ал. Батенберг“ и завиваме надясно. Поемаме в западна посока. Шествието приключва отново на площад Севтополис.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram