Призив за помощ към казанлъшката болница

Ръководителят на казанлъшката многопрофилна болница д-р Кети Маналова – Владкова отправи призив за помощ към лечебното заведение. Пет от отделенията в болницата са превърнати в зони за лечение на Ковид. Заради усложнения на пациентите с повече от 30% са увеличени разходите за лекарства и диагностика на болницата. Увеличени драстично са предпазни средства и дезинфектанти.

„Болницата се нуждае от финансова помощ. Ще бъдем благодарни на всички дарители, защото само заедно може да се справим с поредната тежка вълна от Ковид, в която все повече млади хора се разболяват.

Отправям призив и към фармацефтичните фирми, които ни притискат за незабавно плащане. Бъдете толерантни, ще се разплатим, но сега по важен е всеки човешки живот.

Отправям молба и към всички лекари от доболничната помощ. Нека всеки един от вас, който има възможност да помогне и поеме дежурство в едно от отделенията на болницата“

Дарителска сметка МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“

BG 63 SOMB 9130 10 200 87 404

BIC – SOMBBGSF

Общинска банка

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Призив за помощ към казанлъшката болница

  1. Не се лошо помощта да я съберат представителите на сектата „Няма коронавирус, има грипче, кемтрейлс, маските убиват, не се тествайте“.

Comments are closed.