Предстоящи мачове за девойките на ВК „Казанлък“ през уикенда

Тази събота и неделя предстои да се изиграят срещите от пролетния турнир по волейбол на регион „Странджа“ за девойки младша възраст. Казанлъшкият тим спечели всичките си мачове за есента и без загубен гейм е фаворит за първото място и в пролетния турнир, домакин на който е Стара Загора. Казанлъчанки ще изиграят само две срещи, поради отказа на тима от Царево да участва в надпреварата. Така съставът ни ще срещне първо отбора на „Бургас 2007“, а в неделя ще играе срещу „Раковски“ Димитровград. Завършилите на първо и второ място се класират директно на зони, а третите, четвъртите и петите от шестте региона ще участват в квалификации.

В неделните срещи от състава на Казанлък ще отсъстват трите националки от девическия тим, подготвящи се за предстоящото през март европейско първенство. Диана Казакова, Василена Папанова и Златена Салабашева ще се наложи да се завърнат бързо в София, където ще продължат подготовката си, под ръководството на националния селекционер Радослав Бакърджиев.

Междувременно, от „Казанлък Волей“ съобщиха за отлагането на мача на мъжете срещу „Верея Волей“. Той ще бъде игран в началото на март. По програма следващия им двубой в Югоизточна А Национална волейболна лига – мъже е срещу „Раковски“ в Димитровград на 28 февруари.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram