Представят утре сборника на Петър Марчев „Ванга и други капани“

„50 часа в градината на Богородица“, „По следите на предизвестената смърт“, „Реалити – шоуто „ Деца – убийци“, „Великите българи“, „Казанската Богородица срещу „ Барбароса“,  „Старият календар е истинският“ – това са само част от 20 разказа, написани по действителни случки от писателя и журналист Петър Марчев, поместени в последната му за сега книга „ Ванга и други капани“, чиято ремиера ще е утре, макар книгата да излезе от печат преди година.

Според автора тази книга е един „Пътеводител на галактическия стопаджия“, но без грам фантастика.  „ Един пътеводител, който би помогнал на доверилите му се читатели да избегнат различните капани по пътя на духовното им търсачество – сектите, врачките, окултизма, атеизма, нео – езичеството, абортите, магиите, перверзиите“, разказва Марчев. „ Иде ли краят на света“, отговор на този въпрос също можете да намерите в тази книга, твърди авторът.
През годините Петър Марчев, освен като журналист, се утвърди и като автор на разкази, романи, пиеси и сценарии, рок – поезия. Във „Ванга и други капани“ са събрани публицистични текстове, публикувани в едни от най-влиятелните медии в България и Русия.
„ Ванга и други капани“ е една от книгите спечелили проект по Програмата на Община Казанлък за финансиране на книги на казанлъшки автори и важни за Казанлък издания“.

Представянето на сборника ще е от 17:30 часа утре в залата на ул.Искра 4

Марчев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram