Представят възможностите за финансиране по оперативна програма „Наука и образование“

Областен информационен център – Стара Загора стартира цикъл от информационни срещи на тема: Актуални възможности за финансиране по ОП Наука и образование за интелигентен растеж в общините от областта. На срещите екипът на ОИЦ – Стара Загора ще представи условията за кандидатстване по процедури за подбор на проекти Подкрепа за предучилищното възпитание и подготовка на деца в неравностойно положение.

Образователна интеграция на учениците от етническите малцинства и/или търсещи или получили международна закрила по ОПНОИР.

За информация за дейност Кариерно консултиране и професионално ориентиране на учениците от етническите малцинства участие в срещите ще вземат представители на Център за кариерно ориентиране Стара Загора.

Училищата, детските градини, НПО, общини ще бъдат запознати с цели, очаквани резултати, индикатори, финансови рамки на проектните предложения, допустими дейности, условия за допустимост на разходите по процедурите за подбор на проекти. Ще бъде представена информация за подготовка, подаване и регистриране на проектните предложения в ИСУН 2020.

Срещата в Павел баня ще бъде на 15.10.2015 г. – 14:00 часа – зала Младост на читалище Напред, гр. Павел баня

http://pavelbanya.eu/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram