Посрещнаха шампионките на СК „Розова долина”

С конфети, празнична торта и много аплодисменти в зала „Севтополис” на стадиона бяха посрещнати малките гимнастички на СК „Розова долина”, завърнали се с шампионска титла и златни медали от Варна, където се проведе държавното Б първенство по художествена гимнастика. Гордо прикрепен към стената на тренировъчната зала плакат„Честита победа шампионки!” демонстрира приповдигнатото настроение в клуба. След тригодишната история на казанлъшката художествена гимнастика е налице и първия огромен успех за децата – шампионска титла от държавно първенство, при това от дебютно участие за 9-10 годините момичета на Марияна Ламбова, които изиграха две перфектни съчетания с топка като ансамбъл.

По шампионски се чувстваме, споделят и децата от школата на казанлъшката художествена гимнастика, като не крият и вълнението си от преживяното във Варна.

Освен вкусни подаръци за малките гимнастички, от спортния клуб са подготвили и още една изненада за всички, които остават през лятото в зала „Севтополис”- по-лек тренировъчен режим и лагер на Приморско.

 Следващото голямо състезание за младите надежди на Казанлък в художествената гимнастика е през октомври- държавното първенство по естетическа групова гимнастика. Мястото на провеждането му ще се уточни допълнително.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram