Пореден журналист в Казанлък викан в полицията

Пореден журналист от Казанлък е принуден да се яви в полицията. След Десислава Петкова, Славка Самарска, Антония Тенева, Делян Тенев и Георги Манев  днес в РУП Казанлък, бе призован Светлозар Стоянов. Причината, че определени хора, които се почувствали обидени от негови коментари в социалната мрежа Фейсбук и най-вероятно за позициите му срещу градоначалникът. На Светлозар е даден да подпише поредния полицейски протокол да не накърнява доброто име на Община Казанлък.

„Ще продължа да изразявам свободно своята позиция“. Това заяви след разпита Светлозар Стоянов. Макар да работя и живея в София продължавам да плащам данъците си в Казанлък, в града, където съм израстнал заяви той.

П.П. МГ „Вис виталис“ заявява пълната си подкрепа към Светлозар Стоянов,  за свободата на изразяване, свободата да изкажеш позиция и възможността да бъдем коректив не само на местната власт.

Пълният репортаж за привикването на Светлозар Стоянов в полицията, относно изразяването на собствени възгледи и позиция, очаквайте в новините на Пресс тв на 20-ти юли в емисията новини на Пресс тв от 18:15 и повторения в 20:15;22:15;01:15ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram