ПОКАНА ЗА 12-ТИ ОКТОМВРИ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

Община Казанлък има удоволствието да Ви покани да станете част от празничния Ден на българската община – 12-ти октомври.

При отворени врати, в 10,00 ч. кметът на Общината Галина Стоянова ще посрещне и награди талантливи деца на Казанлък, донесли престижни отличия на своите съграждани, благодарение на ярките си дарби и умения.

Инициативата на община Казанлък тази година за отбелязване на Деня на българската община ще премине под мотото „Млад управленец“: 12 ученици от казанлъшки училища са поканени да се включат в общинското управление за ден. Те ще застанат редом до Кмета и заместник – кметовете на Общината, до служителите от общинската администрация. Придружавани от съответното длъжностно лице, младите управленци ще бъдат поощрени да допринесат за по-доброто обслужване на гражданите на Казанлък и за по-успешното местно управление по редица важни административни въпроси.

Краят на работния ден на учениците – управленци е предвиден за 12,30 ч., когато ще могат да споделят своите впечатления от първата си служба в местната власт на община Казанлък.

Пресцентър на община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram