Поздравления от Община Казанлък за 60 години „М+С Хидравлик”АД

60-годишнината на „М+С Хидравлик”АД събра в залата на Исторически музей „Искра“ в Казанлък представители на Община Казанлък и ръководството на дружеството, дистрибутори от цял свят на лидера в хидравликата, доставчици, партньори и приятели. Всички те имаха възможност накратко да проследят развитието на предприятието през годините, преодолявайки редица кризи и предизвикателства, за да се превърне във водещо не само за Казанлък и региона, а в цял свят в Топ 3 в сферата на производството на хидравлични компоненти!

Прозвучаха думи на благодарност и признателност към всички, допринесли за успеха на „М+С Хидравлик”АД с изключителните компетентност, далновидност, креативност и гъвкавост – пример за оцеляване в трудни времена. 

От страна на прокуриста на предприятието и Мениджър на 2022 Владимир Спасов и от страна на Община Казанлък бе изразена надежди доброто партньорство да продължи за добруването на казанлъчани!

Здраве, много вдъхновение и сбъднати мечти, защото целите за Вас от „М+С Хидравлик”АД са абсолютно постижими! Това доказахте в годините.

Честит юбилей!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram