Пищова щял да гостува на Тръмп- носи му розово масло и гюловица

Митьо Пищова обмисля да гостува на Доналд Тръмп в Америка. Като подарък той планира да му занесе една българска стомна и 500 г розово масло от Казанлък, както и розова ракия от село Скобелево. В интервю за  „България днес“ Димитър Маринов, по-известен като Пищова, споделя още, че от 15 години работи с новия президент на САЩ. Държи лиценза на модните конкурси, които той притежава. „Вече имам истински приятел моден бос – президент на Америка. Той е купил всичките модни конкурси в света. Той е идвал в София заради „Мис Свят Вселена“ в Драгалевци, казва той.

На родна земя Митьо Пищова го гощавал с шопска салата и кебапче, които новият президент на САЩ никога не бил опитвал. Тръмп опитал и традиционна кавърма и българска баница. „Много му харесаха. Много е весел. Той е като мен – зевзек човек“, казва още нашенецът.

Пред изданието Пищова уточнява, че търси служебния мейл на Доналд Тръмп, за да му честити победата – от президента на модата в България на президента на модата в Америка и нов президент на страната.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram