Патриотарите се хванаха за гушите след истината за областния управител на Стара Загора!

След като Би Нюз изнесе истината за протежето на Симеонов назначено за областен управител на Стара Загора, патриотарите се хванаха за гушите.

Припомняме, че постановление на окръжна прокуратура потвърждава, че има достатъчно данни за извършено престъпление от Гергана Микова. Това, което за сега спасява Микова е изтеклия срок за наказателно преследване, но налице е придобиване на имущество по престъпен начин, което трябва незабавно да задейства новата комисия за отнемане на такова имущество. Всичко това е наляло масло в и без това обтегнатите отношения на опитомените патриоти.

От партия Атака поискали незабавна оставка на Микова, но от НФСБ се дърпали.
Хората на агент Иван също застанали на страната на Атака и дори поискали за областен управител да бъде назначен техен човек.

Истинския скандал обаче се разгорял когато бил повдигнат въпросът за интервюто по БТВ на синът на Валери Симеонов. Защитниците на Симеонов скочили срещу Атака и директно ги обвинили, че някои от тях са наркомани!

Хората на Симеонов обвинили и ВМРО в престъпна дейност за издаване на българско гражданство и паспорти. От Атака и ВМРО пък нанесли съкрушителен удар с далаверите по строителството на оградата. Нашите източници разкриха, че гледката
била изключително грозна, защото показвала какви хора управляват държавата./Би Нюз

Прокуратурата потвърди: Областната Микова е извършила престъпление

Прокуратурата опъна чадър над областната Микова?

Как областната Микова купи незаконно, но изгодно общински апартамент в Стара Загора

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram