Отново сме без конкуренция на регионално ниво

Стара Загора е домакин на 8 и 9 ноември на регионален турнир при девойките младша възраст. Участват 8 отбора, сред които и Волейболен клуб „Казанлък“. За успешно представяне в срещите на регион „Странджа“ ще спорят още волейболните клубове „Бургас 2009“, „Раковски“ Димитровград, „Бургас 2007“, „Верея Волей“, „Яворов“ Чирпан, „Тунджа“ Ямбол и „Царево“, които се присъединиха към последния момент. В надпреварата момичетата, водени от ст. треньора на женския представителен тим на „Казанлък“Петър Дочев, са без конкуренция, като се очаква да спечелят турнира с лекота.

Седмица по-рано същото в Казанлък направиха по-малките възпитанички на школата ни – момичета до 15 години, които оглавиха класирането в регион „Странджа“ след края на есенния турнир.

Момчетата до 15 години на ВК „Казанлък“ стартират в първенството след седмица, на 15 и 16 ноември, като това ще бъде втория домакински турнир, който спортният клуб провежда в зала „Багира“. Техни съперници са съставите на „Царево“, Сливен волей“, „Странджа“, „Верея волей“, „Арда“, „Сливен“ и „Лукойл“ Бургас.

По програма юноши -младша възраст ще играят своите срещи в Царево на 22 и 23 ноември. В последната седмица на ноември е турнирът при девойки старша възраст. Домакин на срещите е Бургас. Последни тази година стартират юноши старша възраст -на 6 – 7 декември. Участващи отбори са „Казанлък“, „Царево“, „Арда“ Кърджали, „Раковски“ Димитровград и „Лукойл“. Царево ще приеме състезанието.

При най-малките състезатели на „Казанлък” турнирите са през 2015 г.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram