Остават незаети места в яслите, обявиха допълнителен прием за децата

Община Казанлък обяви допълнителен прием в детски ясли през месец септември, извън утвърдения график на дейностите. Новата възможност за записване в детски ясли е поради незаети места след обявеното на 20 август класиране за постъпване на децата през месец септември 2020 г.

Допълнителното класиране за електронен прием ще се осъществи до 31 август, включително, по следния начин тук:  https://dy.kazanlak.bg/allDay/article/MTQ=

–        28 август – Обявяване на свободните места – Системата е отворена за редакция на съществуващите заявления на некласираните деца и за регистрация на нови заявления.

–        1 и 2 септември – Системата е затворена за редакция и регистрация на заявления

–        3 септември – Обявяване на резултатите от класирането

–        от 3 септември до 11 септември, включително – Записване на класираните деца

–        от 15 септември – поетапно по изготвен график от директора, но не по-късно от 45 дни от записването – Постъпване на класираните деца в детската ясла – извършва се поетапно по изготвен график от директора – Системата е отворена за редакция на съществуващите заявления на некласираните деца и за регистрация на нови заявления.

Родители, които вече имат активни заявления в електронната система за прием, в които са посочили, че желаят да участват в класиране от месец септември, че не е необходимо да регистрират нови. Редактиране на вече регистрирано заявления може да бъде направено в посочения период.        

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram