Община Павел баня сигнализира институциите за спрените влакове до града

Работна среща между кмета на Община Павел баня Иса Бесоолу и екипа му, представители на Общинския съвет, управителите на Специализираната болница за рехабилитация – Национален комплекс“ ЕАД и санаториум „Профилактика, рехабилитация и отдих (ПРО)“ ЕАД в лицето съответно на д-р Йордан Гечев и Христо Чаушев, се проведе днес в Община Павел баня. Поводът бе новото разписание на влаковете и решението на „БДЖ – Пътнически превози“ да спре бързите влакове от гр. София през спирка ЖП гара – Павел баня. 

Присъстващите на работната среща се обединиха и изпратиха писмо до институциите с молба да бъдат предприети действия три бързи влака, преминаващи през Павел баня да спират на ЖП спирката, а именно: БВ 3620 от Бургас за София, тръгващ от ЖП гара – Бургас в 05:30 ч., БВ 3621 от София за Дъбово, тръгващ от ЖП гара София в 07:25 ч. и БВ от София за Бургас, тръгващ от ЖП гара София в 13:15 ч. 

„Надяваме се мотивите ни да бъдат взети под внимание и за улеснение и удобство на пътуващите да бъде възстановено спирането на влаковете и на ЖП гара Павел баня, както беше до сега”, заяви кметът на Общината Иса Бесоолу.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram