Община Павел баня се подготвя за участие в кампанията „Да изчистим България за един ден“

Община Павел баня започна организацията на националната кампания „Да изчистим България за един ден“. Най-активно на територията на общината тя ще се проведе в периода от 22 до 26 април.
На 22 април традиционно ще бъдат почистени всички училищни дворове. В тази инициатива активно ще се включат представители на училищата по населените места, както и общинската администрация.
Всички желаещи доброволци, които искат да се включат в националната кампания на 26 април, могат да го направят, като предварително заявят своето желание на сайта на Община Павел баня – www.pavelbanya.bg или на тел. 21-44. В деня на почистването всички доброволци трябва да се явят пред сградата на общинска администрация град Павел баня или пред кметствата по населени места в 9 часа, където ще получат своите помощни материали – ръкавици и чували, предоставени от организаторите на кампанията.
Гражданите могат да изпращат снимки и сигнали за най-замърсените територии от Община Павел баня на сайта на общината не по-късно от 17 април, за да може предварително да се определи територията, която ще бъде почистена в деня на националната кампания – 26 април.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram