Община Казанлък пак търси главен архитект

Отива ли си сегашният арх.Стоев обратно в столицата, откъдето дойде?

Конкурс за главен архитект обяви общинската администрация на Казанлък. Документи ще се събират до 18 април. Кандидатите трябва да имат 4 години стаж. Трябва и да напишат концепция за стратегическо управление на тема: „Прилагане на градоустройствена политика и осъществяване на контрол по спазване на нормативната уредба във връзка с устройство на територията“.

От Общината нито потвърдиха за Пресс ТВ, нито отрекоха напускането на сегашния гл.архитект Георги Стоев /на снимката/, който бе назначен след нова година. Предполага се че арх.Стоев се прибира обратно в столицата, откъдето дойде, за да заеме длъжността за близо три месеца.

Предишният гл.архитект Ивелин Недялков бе пуснат от кмета в дълъг отпуск в края на лятото и така и не бе върнат на работа обратно в Общината. Не станаха официално ясни мотивите на Галина Стоянова да го освободи. След като четири месеца позицията бе вакантна, а в началото на януари шумно бе оповестено назначаването на 70-годишният столичанин арх.Стоев, сега е обявен конкурс.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram