Община Казанлък набира доброволци за Доброволна аварийно-спасителна група

Със Заповед № 2143/13.11.2012 г. на кмета на община Казанлък се създава „Доброволна аварийно-спасителна група – гр. Казанлък за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците от тях.

Формированието е създадено и съгласно Решение № 384/25.10.2012 г. на Общински съвет-Казанлък за самостоятелни действия и/или подпомагане на основните съставни части на Единната спасителна система, като изпълнява редица основни дейности по защита на населението.

Във връзка с това се набират кандидати за Доброволната аварийно-спасителна група, които ще участват в обучения, тренировки, състезания и учения, ще поддържат готовност за изпълнение задачите на формированието.

Кандидатите трябва да представят формуляр по образец, медицинско удостоверение, че са клинично здрави, справка от психодиспансер, че не се водят на отчет, свидетелство за съдимост, копие от документ за придобито образование или правоспособност, писмено съгласие от работодателя за лицата по трудово или служебно правоотношение, декларация за обработка на лични данни.

Документите се приемат всеки работен ден от 10.00 до 17.00 часа в Сградата на Общинска администрация (бивш Военен отдел) – ул. „Отец Паисий“ № 2, ет. 2. Срокът за подаване е 10 януари 2013 г.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram