Областният управител Живка Аладжова подари икона на Исус Христос на 19-годишния Славомир Славов, който извади кръста

Областният управител Живка Аладжова подари икона на Исус Христос на 19-годишния Славомир Славов, който извади кръста от ледените води на езерото в парк „Йордан Капсамунов“ в Стара Загора

Бъдете жив и здрав! Нека всичките Ви начинания да се увенчават с успех, а мечтите Ви да се сбъдват, това каза областният управител Живка Аладжова на 19-годишния Славомир Славов, който извади кръста от ледените води на езерото в парк «Йордан Капсамунов» в Стара Загора на 6 януари. Областният управител подари икона на Исус Христос на Славов с пожеланието Йоан Кръстител, Божият син и Божията майка да бдят над него и семейството му и да ги закрилят. Славомир Славов е първокурсник в Техническия университет в София. Той сподели, че за първи път вади кръста.
В парк «Йордан Капсамунов» бе отслужен велик водосвет по повод религиозния празник Св. Богоявление от свещеноиконом Емилиан Димов, с благословението на Негово Високопреосвещенство Митрополит Галактион, и бяха осветени бойните знамена на военни формирования 24150 и 44200 от Втора Тунджанска механизирана бригада Стара Загора и военно формирование 24 620 с. Свобода.
По повод Богоявление слово произнесе командирът на Втора Тунджанска механизирана бригада бригаден генерал Любчо Тодоров.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram