Нормално начало на изборния ден в областта

Изборният ден започна нормално на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, съобщават от Областната дирекция на МВР – Стара Загора. Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече без инциденти. В 7.00 часа, днес, секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на СИК.

Право на глас имат 305 060 души в областта. Най-много са избирателите в община Стара Загора – 148 890, които ще гласуват  в 208 секции.

В община Казанлък избирателите са 68 240 души, 694-ма от тях ще упражнят своя вот за първи път. Ще гласуваме в 87 секции. Членовете, които ще обслужват изборния процес в СИК-овете са 780.
Една от секциите ще бъде разположена в МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски“, предвидена е и една подвижна избирателна секция, тя ще обслужва гласоподаватели със заболявания на опорно-двигателния апарат.
Секциите ще приключат работа в 20:00 ч.
Медийна група „Вис виталис“ ще следи хода на изборния ден, а вашите сигнали за злоупотреби, съмнения за спекулации и манипулиране на изборния процес и резултати изпращайте на presstvkazanlak@gmail.com и във Фейсбук страницата ни.

За връзка с екипа по всяко време:

Горещ телефон 0896 70 56 31

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram