Нов сайт за всички предлагани недвижими имоти в региона на Казанлък

Нов сайт за всички предлагани недвижими имоти в региона на Казанлък
Намерете мечтания дом!
Имате имот, който е за продажба?
В новия иновативен и модерен сайт за имоти „Имоти Казанлък“, имате възможност да публикувате безплатно своя обява придружена с подробна информация и снимки, както и с възможност да се посочи точното местоположение на имота на картата.
Визията на сайта и неговите възможности са изцяло съобразени с изискванията на всички бъдещи клиенти – продавачи и купувачи.
Може да се намери информация за всички агенции, занимаващи се с недвижими имоти в региона на гр. Казанлък.
В днешните несигурни времена, недвижимото имущество е една разумна инвестиция. В „Имоти Казанлък“ ще намерите всички актуални оферти за покупки, продажби, под наем. Тук информацията е най-пълна и изчерпателна.
Сайта, може да бъде полезен на всички участници на пазара за недвижими имоти – купувачи, продавачи, наематели, собственици, банки, застрахователи, брокери, инвеститори.

Няколко препоръки при закупуването на жилище

Когато търсите да закупите жилище, най-рационално би било да си направите списък с най-важните за Вас неща.

Напр: какъв тип строителство търсите; с какво изложение; етаж; имате ли нужда от детска стая; идват ли Ви често гости; имате ли личен автомобил и нужда от паркоместа; колко близо до вас искате да бъде местоработата Ви или училището на децата; искате ли в близост да имате парк, стадион или басейн; трябва ли да има детска площадка; често ли ползвате градски транспорт и на какво разстояние е спирката на автобуса и други.

Запознати твърдят, че понякога списъкът може да стигне и до 50 точки. Все пак ще инвестирате във Вашето бъдеще и трябва да избирате умно и внимателно, най-добре с помощта на брокер.

Препоръки за правилно определяне на цената на имота

Правилното определяне на цената на Вашия имот е решаваща за една щастливо осъществена сделка. За да бъде постигнат добър резултат  е много важно тя да бъде избрана обективно. Не трябва да бъде много висока или пък ниска.

Ето няколко съвета :

  1. Разгледайте подобни на вашия имот оферти в различни портали. Цените там са доста близки до действителността. Не забравяйте да се съобразите с основните характеристики на вашия имот: населено място, квартал, тип на имота, вид строителство, етаж и пр.
  2. Посъветвайте се със специалист – брокер по недвижими имоти. Най-добре е да отидете заедно на място и да огледате имуществото Ви. Брокера би Ви посъветвал обективно и безпристрастно, защото той не е обременен с вашата емоционална обвързаност  с имота. Той ще Ви посочи някоѝ важни обстоятелства, коѝто Вие пропускате.
  3. Отдалечете се от емоциите. Може би имате прекрасни спомени или пък сте израснали тук. Повярвайте – потенциалните купувачи въобще не се интересуват от това.
  4. Наблегнете на предимствата. Например близост до училище, паркоместа, инфраструктурата и др.
  5.  Консултирайте се предварително с Вашия брокер за евентуалните въпроси, които биха имали бъдещите купувачи.
  6. Предайте добър вид на имота – да е чист и подреден. Ако е нужно може да се боядиса и освежи.

За да разгледате сайта натиснете ТУК.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram