Нов парк в Казанлък

Мястото за отдих и пикник е оформено в парк „Тюлбето“ в Казанлък. През почивните дни то бе облагородено, като на терена бяха посадени над 100 дръвчета и храсти. Оформена е алея, сложена е бетонна пейка с масичка.

Идеята за облагородяване на мястото е на дамите от Инър Уийл клуб Казанлък – Роза Алба. Теренът, бе заравнен от Община Казанлък през седмицата, а през почивните дни дамите и приятели на клуба успяха да засадят дръвчета и храсти, да оформят алея пътеки и малък алпинеум.

Пазете дръвчетата и се наслаждавайте на уникалното място. Нека то се превърне в любима част за разходки и почивка споделят инициаторите и реализатори на идеята от Инър Уийл клуб Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

2 thoughts on “Нов парк в Казанлък

  1. Похвална и благородна инициатива, но как ще се поливат тези дръвчета и храсти, защото ако не се прави поне 3 години, ще загинат! Не са посочени видовете, дано са сухоустойчиви.

  2. Това с проверката и задържане на коментара е цензура, нали живеем в демократично общество!?! Не съм очаквал това от PRESSTV! Не винаги написаното задължително трябва да е в розово!

Comments are closed.