Ново място за спорт има в Крън

Алтернативата на гражданите и Тодор Малаков спазиха ангажимента си и обновиха футболните врати в градинката под автомивката в града

Кандидатите за общински съветници от Алтернативата на гражданите – Казанлък и независимият кандидат за кмет на Крън Тодор Малаков спазиха ангажимента, който поеха в началото на октомври – да възстановят футболните врати в градинката под автомивката в града. Тогава, заедно с техни съмишленици, те почистиха и окосиха тревната площ, ремонтираха и пребоядисаха пейките. Преди време в градинката е имало врати за футбол, но в последствие са счупени и изчезнали. Благодарение на местни сподвижници и ентусиасти, новите футболни врати са вече поставени и мястото ще може да използва и за спорт от малки и големи.

„Една от целите ми е Крън да стане спокойно и уредено място за живот на активните млади хора. За да го постигнем освен да разрешим големите проблеми на града ни, трябва да обръщаме внимание и на малките. Всяка малка крачка в правилната посока подобрява живота на хората на Крън“, каза Тодор Малаков, който е подкрепен от непартийната местна формация Алтернативата на гражданите – Казанлък. „Искам да променя отношението между кметското управление и хората на Крън, необходимо е повече внимание и уважение към потребностите им. Ще разчитам и на подкрепата на една от водещите формации в Общинския съвет на Казанлък – Алтернативата на гражданите“, добави той.

„В последните 15 години, като част от Общинския съвет, нашата позиция е била да подкрепяме кметовете на населените места в общината ни“, коментира кандидатът за общински съветник от Алтернативата на гражданите – Казанлък Янко Запрянов. „Ще продължим да го правим и занапред, както като част от местния парламент, така и с лични средства и усилия. Сред приоритетите ни за следващия мандат има и много мерки в подкрепа на населените места в общината като възстановяване на дейността на Общинска полиция, увеличаване на средствата, с които да разполагат кметствата, като 50% от сумата от продажба на общински имоти на тяхната територия да остават при тях и др.“, завърши той.

За Тодор Малаков за кмет на Крън гласувайте с номер 73

Алтернативата на гражданите – Казанлък можете да подкрепите с номер 69 за общински съветници

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram