Новини от вас: Скоба на кола с инвалиден стикер – Видео

За инцидента алармираха читатели на presstv.bg. Скобата била сложена да паркинга зад социални грижи в центъра на града. Въпреки, че шофьорът на автомобила представил и инвалидната карта, обяснил каква е причината да паркира там и споделил, че не знае, че вече там паркирането е срещу заплащане, общинските служители сложили скоба на автомобила му пред него.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

2 thoughts on “Новини от вас: Скоба на кола с инвалиден стикер – Видео

  1. Наглостта на някои общински служители,които си мислят че са над закона и се смятат за безнаказани няма край.Тези хора които са поставили скобата са за съд и незабавно дисциплинарно уволнение.

  2. Вашият стикер е невалиден.Този стикер,който вие ползвате е излязъл от употреба още преди няколко години.Идете в общината с нужните си документи и те ще ви кажат какво да направите.Пригответе си и снимки.На мен същото ми се случи това,което и на вас сега.Спомням си че се ходи и на още едно място.На една улица,на която беше бившата стара баня(сега там строят нещо).Това я пресечка на главната.Там,където има бръснарница тръгвате на юг от нея и след 50м от лявата страна има двор със къща – там се влиза.Само че ня помня последователноста каква беше.Първо в общината ли,или първо в къщата.Ще питате.Когато на финала ви дадат вече готовият стикер ви съветвам да го направите в 2 екземляра…..ако се изгуби да имате друг и да не ви се налага да вадите отново.Тези 2 екземпляра нека някой ва ви ги ламинира за да не избеляват от слънцето. По важното е другото.Както сигурно знаете от близо година премахнаха много от паркоместата за инвалиди и там си личи че са заличени.Внимавайте. А има вероятност и там където сте спрели на позволени места пак да ви дигнат колата както на мен ми се е случвало.Затова аз вече си слагам и талонче за платен паркинг щото вдигането на колата струва 50 лв. Те са 2 паяка – единият е на общината,другият е частен.И двата могат да ви обръснат.Приемете моите съвети и внимавайте.Приятна вечер !

Comments are closed.