Новини от вас: Директорката на театъра си забрави полата в кръчма след банкет.

От четвъртък колектива на театъра е хвърлен в смут. Това разказаха хора от трупата и колегите им сценични работници. На срамни изпълнения на директорката Рамналиева били принудени да станат свидетели подчинените й.

След слабата премиера миналата седмица театралите отишли на банкет в заведение в Западното, като предварително събрали по 10 лева и уговорили менюто. Директорката Диана Рамналиева била в поредните двуседмични болнични и не уточнила, че ще посети запивката. Но се появила, в което няма лошо, разказват подчинените й, но отказала да плати куверт и присвоила порциона на гардеробиерката, а ощетената се наложило да се бърка в джоба си допълнително, за да не стои на празна маса.

Болнавата Рамналиева взела микрофона и обичайно за нея по купони, попяла на колектива, попяла и на съседна компания, която поливала пенсиониране. Последвали яки чалга изпълнения с гьобеци от директорката, пременена с блузон с огромно деколте, покриващ минижупа на сочната дама.

След като се навилняла Рамналиева заставила няколко от  администраторите на театъра да я придружат до офиса, където да й поднесат за подпис документи, останали неподписани заради заболяването й.

И тогава станало ясно, че директорката неизвестно как и защо, излязла от кръчмата без…пола. Дрехата била забравена в заведението. Театралите били изпратени да издирват полата. Минижупът бил открит в тоалетната на заведението.

На конфузната ситуация с търсенето на полата станал свидетел и персоналът на казанлъшкия ресторант.

Оставяме в разбираема анонимност, хората от театъра, които разказаха за случката. Цветущият гаф вече се разнася от петък от ухо на ухо сред казанлъчани.

Снимка: архив

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram