Николай Терзиев: ‘”Горд съм, че съм кандидата за кмет на БСП лява България за Община Казанлък”

19, Мария Бресковска-Стоянова„Горд съм, че съм кандидат за кмет на Българската социалистическа партия за Община Казанлък.  Защото това  е партия, която работи за хората. Партия, която работи за солидарност и справедливост.”, заяви Николай Терзиев на среща с избиратели в казанлъшкото село Овощник.

Терзиев ясно почерта за огромната разлика между ляво и дясно управление в местната власт.

„Ходим по нови тротоари и бетониран парк, но това доведе ли до по-добър живот в Общината, доведе ли до нови работни места, По-достойно ли живеем?!”, допълни още Николай Терзиев в Овощник.

Той призова жителите на казанлъшкото село да гласуват с №26 в бюлетината – За промяната! За младостта и енергичността и за по-доброто бъдеще!

„За промяната на Овощник! За хората! Гласувайте за Мария Бресковска-Стоянова нашия кандидат за кмет на село Овощник с №26 в бюлетината”, призова още Терзиев.

Кандидата на „БСП лява България” за кмет на село Овощник Мария Бресковска-Стоянова представи пред жителите на Овощник основните акценти за работа залегнали в платформата й.

„На първо място в моята платформа е заложена грижата за хората, защото смятам, че най-важен е човешкият фактор. На второ място, са инвестициите и възможностите за развитие на селото и на трето, но не и на последно място подобряване условията на живот.”, заяви Мария по време на срещата си с избиратели.

Тя допълни, че „оправданието „няма пари” не го приема, защото познава всички възможности за получаване на средства и не се притеснява да ги използва.

Българската социалистическа партия предлага на Овощник и на Казанлък промяна! Предлага младост и енергия! Гласувайте на 25 октомври с №26 в интегралната бюлетината.

Предизборен щаб на БСП

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

DSCN2888DSCN2891-001

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram