Николай Ибушев в Овощник: Изберете младостта на Георги Данев и мъдростта на личностите от Алтернативата на гражданите – Казанлък

Обединението на жителите на селото е най-важният приоритет за независимия кандидат Георги Данев

„Добре ще бъде за Овощник да избере млад кмет с хъс за работа като Георги Данев и мъдростта и опита на личностите в Алтернативата на гражданите – Казанлък. Тези 37 човека, които са се доказали с работата си и дейността си в община Казанлък, подкрепяйки него, подкрепят и вас.“ Това заяви водачът на листата от кандидати за общински съветници на местната формация Николай Ибушев пред жителите на Овощник. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници Янко Запрянов, Драгомир Петков, Мариета Пепелешкова, Петя Папазова, Иван Иванов, Антония Славова, Николай Меслеков и Веселин Василев.

Пред пълната зала на читалището, в която присъстваха и много бивши арсеналци, генералният директор на Арсенал и почетен гражданин на Казанлък, припомни, че Алтернативата на гражданите не подкрепя партийни кандидати за кметове, а само независими кандидати, издигнати от Инициативни комитети, какъвто е и Георги Данев. „Нашата мисия е да подкрепяме добрите идеи и да помагаме с опита си за ефективната работа на Общинския съвет“, добави Николай Ибушев. Непартийната формация Алтернативата на гражданите – Казанлък издига само кандидати за общински съветници, защото Общинският съвет е органът на местното управление, който взима решенията, които се изпълняват от кметското ръководство. Идеологът на формацията посочи и приносът на общинските съветници от Алтернативата на гражданите за добрата работа на местния парламент в последните години и напредъкът, който отбелязва община Казанлък. По думите му в Общинския съвет на Казанлък трябва да намерят място повече доказали се експерти, които поставят на първо място моралът, диалогичността решенията в полза на хората. „Помогнете на нас, за да помогнете на себе си“, призова Николай Ибушев. В приоритетите на общинските съветници от Алтернативата на гражданите – Казанлък са включени и мерки за населените места в общината като 50% от продажбите на общински имоти на територията на населените места да остават в бюджета на кметството, възстановяване на дейността на Общинска полиция, поставяне на безплатни контейнери за строителни отпадъци в селата и др.

„Вече 8 години работя в Овощник и дадох всичко от себе си, за развитието на културата и запазването на традициите в селото ни“, каза независимият кандидат за кмет Георги Данев, който е и секретар на читалище „Просвета – 1908“. „Доста труд вложих до момента, за да обединя жителите на селото ни. Кметът трябва да обединява селото. Ще работя на първо място за това“, пое ангажимент Георги Данев и благодари на останалите кандидати за кметове на Овощник, които присъстваха на срещата за уважението. „Няма да давам гръмки обещания, за щастие проблемите в Овощник са решими. Моите най-важни цели са да търся всяка възможност за развитие на селото ни и да работя прозрачно и публично, да уважавам мнението на хората“, добави Георги Данев. 

Можете да изберете Георги Данев за кмет на Овощник с номер 72, а за Алтернативата на гражданите гласувайте с номер 69 за общински съветници. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram