Ние сме №1

До края на годината, работещите в „Арсенал“ ще надхвърлят 11 хил. души. Казанлъшката оръжейница „Арсенал“ АД е №1 на световния пазар.  Тя е синоним на качествено и навременно производство, заяви изпълнителният директор на дружеството инж. Николай Ибушев.Придобивките за работещите са все повече, а дружеството се движи само нагоре. Арсеналци отбелязаха, днес, 139 г. от създаването на дружеството  и 93 г. от установяването му в гр. Казанлък. Работещите в Арсенал дълго аплодираха мениджърския екип на фирмата довел я сред световните производствени лидери.

По традиция дългоочаквана бе концертната програма, съпътстваща празника. В нея се включиха Милица Божинова и Асен Масларски, които изпяха едни от най-обичаните от поколения български хитове. Звездата на купона бе Ивана и нейният бенд, която още със стъпването си на фирмения стадион вдигна публиката на крака.

Какво споделиха пред арсеналци Николай Ибушев, председателят на общинския съвет Николай Златанов и Илия Налбантов – Началник на политическия кабинет на Министъра на отбраната, вижте в следващото видео, както и атмосфера от празника.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram