НЕ на безумните решения на Правителството!

Уважаеми членове на Палатата и ръководители на бизнеса в град Казанлък,

Управителния съвет на Казанлъшката Търговско промишлена палата, на свое заседание, разгледа проблема със закриване на Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР и обособяване на Лагер за настаняване на бежанци на територията на Община Казанлък. Дълбоко сме разтревожени от подобни намерения, в предвид на това, че такова решение ще доведе до увеличаване на битовата и криминалната престъпност в града, които ще застрашават и Вашия бизнес, нормалното функциониране на едни от малкото произвеждащи предприятия в България, спокойствието на населението на гр. Казанлък и създаване на потенциални възможности за разрушаване на културно-исторически паметници в „Долината на Тракийските царе“.

Също сме разтревожени , че с подобен акт ще се създадат възможности и проблеми свързани със сигурността на фирма „Арсенал“ и нейни подразделения в съседни на Казанлък общини, където има достатъчно потенциално опасни материали и продукти, предназначени за армията и отбраната на страната.

Призоваваме Ви да организирате колективите си за масово участие в организирания протестен митинг, днес 22.10.2013 г, на площад Севтополис, от 17:00 часа.

Хората и Бизнеса и сигурността на град Казанлък СА НА ПЪРВО МЯСТО!

НЕ на безумните решения на Правителството!

Управителен съвет

КАЗАНЛЪШКА ТЪРГОВСКО ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram