Независимият кандидат за кмет Манчоров и „Експерти” с апел за честни избори

Стефан Манчоров – независим кандидат за кмет на Община Казанлък и „Експерти за Казанлък” подписаха  Апел за честни избори и отговорен диалог

Документът бе предложен от кандидатите за общински съветници от листата на „Експерти за Казанлък”. В него се казва:

„Ние, долуподписаните кандидати за кмет и общински съветници, се обръщаме към всички граждани на общината с апел на 25 октомври да не допуснем опорочаване на резултата за избори за нов общински кмет и съвет на община Казанлък. Призоваваме гражданите да бъдат безкомпромисни и нетърпими спрямо купувачите на гласове. От своя страна ние, долуподписаните, поемаме ангажимент да осигурим на жителите на община Казанлък честна предизборна кампания и възможност на всеки избирател сам да определи за кой кандидати да гласува.

Като гарантираме, че ще осигурим честна предизборна кампания декларираме пред казанлъшката общественост и че ще пренесем открития диалог в бъдещия общински съвет – мандат 2015-2019. Там ще водим съзидателен диалог в името на просперитета на населените места от общината и ще действаме прагматично, а не водени от партийни и лични интереси.”

Апелът бе подписан и от други кандидати за кмет и политически представители.

Независимият кандидат за кмет Стефан Манчоров след подписването на документа заяви:

„Това е поредната, трета среща на „Експерти за Казанлък”, на която присъствам. Първите две бяха в качеството ми на приятел на всички вас.Навремето започнах трудовата си кариера в Казанлък в „Арсенал”. Сега съм тук отново в качеството на приятел, но и на кандидат за кмет. С удоволствие подписвам този апел, защото в него е записано всичко, в което аз вярвам, което изповядвам, което съм спазвал и ще продължа да спазвам в живота си занапред. Искам да пожелая на всички кандидати от „Експерти за Казанлък” успех! Това е страхотна, смазващо впечатляваща листа!”

 

Предизборен щаб на независимия кандидат за кмет на Община Казанлък Стефан Манчоров

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

SM Ibush 3 - CopySM Ibush 2SM Ibushjalka galka sm

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram