На 27 юли Казанлък приема Балканска младежка кръгла маса

Младежкото обединение в БСП организира в петък, 27 юли, кръгла маса в рамките на традиционния събор на левицата на Бузлуджа. Тя ще бъде посветена на темата: „Младите хора на Балканите: Мисия Оставам!” Събитието ще се проведе в Дома  на културата „Арсенал“ в Казанлък.

В 13:00 форумът ще открият председателят на НС на БСП Корнелия Нинова и председателят на МО в БСП Николай Бериевски, който е и модератор на дискусията. В 13: 15 – 13:45 политологът  доц. д-р  Борис Попиванов ще представи изследване за нагласите на младите хора на Балканите. От 13:45 до 14:45  ще се проведе  дискусия с участието на млади лидери от региона.

В 15:00 -15:30  за представителите на медиите ще бъде дадена пресконференция.        

В събитието ще вземат участие млади лидери от Албания, Румъния, Сърбия, Словения и Черна гора, заместник- председателят на БСП  Деница Златева, членът на ИБ на БСП Драгомир Стойнев, НС на МО в БСП и областните  координатори на МО в БСП.    

Младите социалисти  ще се поклонят пред подвига на героите и ще поднесат цветя на Паметника на Свободата в 18:00. Преди това те ще се включат в награждаването   на победителите от колоездачния пробег за купа „Бузлуджа 2018″, с маршрут Габрово – връх Шипка. В 20:00 започва концерта, организиран от Младежко обединение в БСП на площад „Севтополис” в Казанлък.

На 28 юли социалисти и симпатизанти ще се съберат в местността „Историческа поляна” в 10:00, за да честват 127 години от организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския конгрес.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram