Нашенци си мериха промилите през уикенда, старозагорец ги удари

На 20 ноември около 00,05ч., на ул.”Явор” в с.Бузовград, полицейски екип на РУ – Казанлък спрял за проверка т.а.”Хюндай Н1”, управляван от 43-годишния К.Ф. от гр.Казанлък. В хода на същата, водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 1,78 промила. Съставен му е АУАН по ЗДвП и му е издаден талон за медицинско изследване. Образувано е бързо полицейско производство.

На 20 ноември в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 54-годишния В.В. от гр.Казанлък, затова че около 18,25ч. по ул.”Капрони” в гр.Казанлък управлява л.а.”Опел Корса” след употреба на алкохол – 1,62 промила, установено с техническо средство.

На 21 ноември в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 31-годишния М.А. от гр.Казанлък, затова че около 01,52ч. по ул.”Стара Планина” в гр.Казанлък управлява л.а.”Фолксваген Голф” след употреба на алкохол – 1,63 промила, установено с техническо средство. На водача е издаден талон за медицинско изследване.

На 20 ноември в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора е образувано бързо полицейско производство срещу 42-годишния И.И. от с.Землен, общ.Раднево, затова че около 22,40ч. на същата дата, по ул.”Генерал Гурко” в гр.Стара Загора, управлява т.а.”Мерцедес Спринтер” след употреба на алкохол – 2,17 промила, установено с техническо средство. На водача е съставен АУАН и му е издаден талон за медицинско изследване.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram