Най-точен бе мерникът на дамите с пагон в турнира на Полицията

7 отбора се включиха в организирания от ОДМВР – Стара Загора турнир по стрелба по повод Професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.

В надпреварата по повод честването на Професионалния празник на българската полиция – 8 ноември се включиха отборите в състав от трима състезатели на Областна администрация, община Стара Загора, Административен съд, Районна прокуратура, Втора Тунджанска механизирана бригада, ДАНС и журналисти. Състезанието бе официално открито от директорът на ОДМВР Стара Загора Иван Чолаков, който пожела точна и прецизна стрелба на всички участници. По регламент стрелците стреляха по пет патрона с пистолет “Макаров” от разстояние 25 м. Най-прецизните в стрелбата бяха отличени в отборно и индивидуално класиране – за мъже и за жени.
Сред дамите на първо място се нареди Дарина Панайотова от Втора механизирана бригада, втора се нареди Мария Йорданова също от Бригадата, а третото почетно място зае областния управител г-жа Димитринка Петрунова.

В класирането при мъжете първите две места заеха представители на ДАНС – Живко Вътев на първо място и Атанас Шидеров на второ. Третото място зае експертът “Връзки с обществеността” в Областна администрация – Желязко Динев.
Победител в отборното класиране е отборът на ДАНС, второто място заеха стрелците от Втора Тунджанска механизирана бригада, а на трето място се класира отборът на община Стара Загора.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram