Най-много дописани на вота са в СИК 25

Само в три секционни избирателни комисии в община Казанлък няма вписани гласували в допълнителната страница на избирателния списък в изборния ден. В Долно Изворово, в секции с номера 14 и 42 е нямало мераклии, появили се за дописване. Едната от градските секции се намира в бившия Техникум по хидравлика, а другата в ОУ „Чудомир”.

Общо 437 гласоподаватели са добавени под черта във всичките 88 секции в общината. Най-много като брой-22 човека са вписани в секция №25, в Механотехникума, където гласуват жители на квартал „Люляк”.

По десет са допълнително регистрираните гласоподаватели в секции 28 /в ДГ №22/, където можеха да гласуват хора с недъзи, в СИК №18 в Математическата гимназия и в №17 в Младежкия дом. Девет човека са в извънсписъчната графа на 86 секция в Старческия дом №3. В подвижната секция са вписани допълнително четирима.

Най-много хора са отишли да гласуват и са записани в допълнителната страница в секциите в Енина, общо 9 човека, а само по един се е явил в последния момент в Копринка, Дунавци и Ясеново.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram