Над 6 000 участници от областта в лотарията на НАП през октомври

6354 са активните потребители от областта в лотарията на НАП през настоящия  месец октомври. За периода участниците от региона са регистрирали над 1,9 милиона касови бележки, за направени покупки на стойност над 22,1 милиона лева.

До сега в лотарията на НАП са спечелени: смарт телефони и 40-инчови смарт телевизори, един от които от старозагорка. Голямата награда – чисто нов лек автомобил, предстои да бъде изтеглена в края на годината. Касови бележки за участие в лотарията ще могат да се регистрират до 9 декември 2016г.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта: kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android.

Задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

За хората без интернет, е предвидено да могат да регистрират денонощно касовите си бележки на информационния телефон на НАП: 0700 18 700, на цената на градски разговор.

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram