Над 430 000 лева са инвестициите в с. Розово за четири години

Инвестиции в размер на 436 126 лева са вложени в казанлъшкото село Розово в мандата на кмета от ГЕРБ Теодора Георгиева, която на 25-ти октомври разчита на розовци да спечели за втори път кметските избори. За четиригодишното си управление младата дама е направила толкова, колкото няколко кметове преди това не са успели. Погрижила се е да бъдат подменени водопроводите по три улици в селото, да се асфалтират други, да бъде ремонтирана сградата на кметството,  църквата да придобие нов облик и едно от най-важните неща за розовци – погрижила се за проектирането и изграждането на праг на р. Тунджа.

Теодора-Георгиева-РозовооооДруги може да не обещават, но аз обещавам! Да! Обещавам отново, че ще работя за Вас! Ще работя за селото!”, категорична бе Теодора Георгиева, която получи подкрепа не само от присъстващите в залата на местното читалище розовци, но и така на народният представител от ГЕРБ в 43-тото Народно събрание Нено Влайков, кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова, кандидатите за общински съветници.

Осъзнавайки необходимостта от откриване на филиал на детска млечна кухня в детската градина в с. Розово, в следващите четири години Теодора Георгиева се ангажира да намери начина да бъде разкрит такъв. Кандидатът за кмет втори мандат обещава да подобри условията в пенсионерския клуб, както и да продължи да работи с жителите на селото, които имат здравословни проблеми и/или са трудноподвижни. Георгиева ще работи и за изграждането на паркови зони във всички краища на селото, както и за узаконяване на терен за футболно игрище. Сред перспективите на кандидатът за кмет от ГЕРБ втори мандат са още: облагородяване на тротоарните пространства, асфалтиране на улици, поетапна подмяна на водопроводи, поставяне на видеонаблюдение за по-голяма сигурност на розовци.

Гласувайте за Теодора Георгиева за кмет на с. Розово с бюлетина номер 19! За кмет на Община Казанлък в лицето на Галина Стоянова и общински съветници от ГЕРБ, гласувайте също с бюлетина номер 19 – за още видими резултати!

Перспективите за управление пред Община Казанлък за следващите четири години (2015 г. – 2019 г.) можете да видите тук: http://galinastoyanova.bg/cms/user/files/programagalinastoyanova2015-2019.pdf

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram