Над 220 подаръка ще остави Дядо Коледа за децата в нужда от Казанлък и околията

Екипът на сдружение „Бъдеще за децата“ и казанлъчани успяха заедно да зарадват стотици деца и семейства в риск. За девета година поред бе организирана успешна Акция „Дядо Коледа“ под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

Целта на кампанията всяка година е една и съща – да бъдат зарадвани децата, независимо от условията, в които живеят, където и да се намират. На двете вълшебни елхи – в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, и в магазин за черна и бяла техника, партньор на инициативата, бяха поставени пликове с историите на малчуганите и техните семейства.

През идните дни, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”ще се погрижи всички събрани коледни подаръци – 226 на брой, да достигнат до своите получатели – децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца-потребители на Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция, Дневен център за деца с увреждания, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък, и звено „Приеми ме“ – Приемна грижа. В подготвянето и осигуряването на подаръци се включиха граждани и фирми от Казанлък и Павел баня.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram