Над 1400 лв. откраднати от автомобили

Няколко са регистрираните случаи на взломени автомобили и бензиностанция и откраднати пари от тях, научаваме от полицейския бюлетин.

На 14.03.2021 г. в РУ – Казанлък е получено съобщение за взломен прозорец на врата на бензиностанция, намираща се в гр. Гурково. Установено е, че след като е взломен прозорец на задна врата на бензиностанцията, е проникнато вътре и е извършена кражба на сумата от 1245,50 лв., оборотни средства.

На 12.03.2021 г. в РУ – Казанлък е получено съобщение от 43-годишен мъж от гр. Казанлък за това, че е взломено стъкло на личния му автомобил.В гр. Казанлък, на ул. „Мусала“ и ул. „Банянска“, са взломени предните десни стъклата на два автомобила, като от л.а. „Опел“ е извършена кражба на сумата от около 200 лева на монети, а от л.а. „Мерцедес“ е извършена кражба на сумата от около 50 лева на монети.

На 14.03.2021 г. в РУ – Казанлък е получено съобщение от 40-годишен мъж, че на ул. „Гео Милев“, след като е взломено предното ляво стъкло на л.а. „Фолксваген“, е извършена кражба на монетник със сумата от около 50 лв.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram