Награждават победителите в конкурса “Казанлък – красива Коледа за всички“

На 29 декември (вторник) от 17:30 часа в Галерия „Искра – 4“ ще се състои награждаване на победителите в конкурса “Казанлък – красива Коледа за всички“. Конкурсът е организиран от Отдел „Култура и туризъм“ към Община Казанлък.

В инициативата  „Красива Коледа за всички“ имаха възможност да се включат, както граждани така и фирми. Всички  желаещи да участват в конкурса за най-стилна и оригинална коледна украса изпращаха своята Заявка за участие – снимка на коледна украса,  адрес и телефон за контакт на е-mail: ct.kz@abv.bg до 25 декември 2015 г.

Награди ще бъдат връчени в две категории: „Награда на журито“ и „Награда на публиката“. На 28 декември (понеделник) в Зала 6 на Община Казанлък бе представена презентация със снимки на участващите в конкурса украси. Първо, второ и трето място на журито определиха:

– Радослав Димитров, Национален водач на скаутите

– Мартин Михалев, Председател на Младежки Общински съвет

– Данислав Станев, Секретар на Младежки общински съвет

– Тони Димитрова, Представител на сдружение „Младежки център за развитие- Взаимопощ“

– Любомира Касабова от Юнайтед авангард артист

Украсата с най-много „харесвания“ във Фейсбук страницата „Празници в Долината на розите и тракийските царе“ ще спечели наградата на  публиката, която ще бъде обявена по време на награждаването.

По време на награждаването ще бъде изтеглен и победителят, който печели голямо плюшено мече в кампанията за популяризиране на конкурса, чрез споделяния във фейсбук на обявата.

Пресцентър Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram