Навръх рождения си ден известният казанлъшки стилист Стенли ще участва в благотворителния коледен концерт в Шипка

Навръх личния си празник, на 17 декември, казанлъшкия стилист и добротворец Стенли Нанчев се включва в Коледния благотворителен концерт, за да подкрепи шипченската кауза в подкрепа на малкия Ники, изгубил майка си след тежко коварно заболяване.

Стенли е известен не само като стилист, създаващ красота, певец и музикант, а и като Човек с голямо Сърце, който от всичко най-много обича да прави добрини и да усмихва хората. Участник е и инициатор на множество благотворителни инициативи. Той вярва, че доброто ни прави по- истински, по-благородни и дава смисъл на живота ни.

Дора Кошева- диригент на смесен хор „Севтополис “ към НЧ “ Възродена Искра – 2000″ също заяви своята съпричастност и желание за участие в Коледния благотворителен концерт. Радостина Велева, управител на казанлъшката галерия и дъщеря на известния казанлъшки художник Румен Велев, предоставя за търг картина на именития си баща. Тя изобразява Етнографската къща-музей „Чирпанлиевата къща“ в гр. Шипка, като средствата от продажбата ще бъдат предоставени на семейството на малкия Ники.

„Вълната от съпричастност ни заля с още приятни изненади от наши приятели и познати, от България и от чужбина, които пожелаха да се включват в инициативата“, сподели кмета на Шипка Василка Панайотова. Това доказва, че доброто съществува, то е най- висшата форма на Човечност, дава надежда и смисъл на живота ни.

Коледният благотворителен концерт е в неделя, на 17 декември, от 16.30 ч. в залата на НЧ „Светлина -1861“ гр. Шипка.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram