Мъж изгоря в колата си след катастрофа

Тежка катастрофа стана около 14 часа на 6-ти октомври. При инцидента мъж загина на място и изгоря в колата си, която се запали.

Катастрофата стана на 300 метра след казанлъшкото село Дунавци към Павел баня. Мъжът е шофирал Рено „Меган“ с пловдивска регистрация. Автомобилът излиза от пътното платно, точно преди лекият „ляв“ завой след Дунавци. Колата се блъска в дърво и се запалва. В резултат на инцидента мъжът който я е шофирал е напълно изгорял. На място на инцидента са две противопожарни коли, екипи на бърза помощ и следователи.

Не е ясна причината за инцидента , но най-вероятно мъжът е заспал зад волана, което е причината за катастрофата. Следствените органи, коментираха, че най-вероятно мъжът е починал на място. Тепърва предстои да се идентифицира, кой е управлявал колата.

Пътният участък е известен с това, че през последните години около него над 5 са пътните произшествия, след които има жертви на пътя. Точно до мястото на поредния черен инцидент, по дърветата има поставени некролози за други загинали на пътя.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram