Моника Динева: За Партията може да се работи и извън ръководните и органи!

Днес , подадох заявление до ОбС на БСП – Казанлък, че не желая да бъда член на съвета, въпреки, че съм избрана. Решението ми не е емоционално. Изложих следните мотиви:
– Не приемам за коректно отношението към делегатите на Конференцията, излъчени от ОПО 107,108 и 211. С недопускането им до заседанието, се демонстрира липса на всякакво желание за приобщаването им към общинската партийна организация, независимо от приетата по-късно резолюция.
– Аз, въпреки, че бях номинирана за Председател на ОбС на БСП и за член на ОбС на БСП не бях допусната до залата, за да изразя желанието си да бъда заличена от кандидатските списъци. Можеше просто всички, номинирани за партийните органи да бъдат поканени като гости, ако не са делегати, така щяхте да им спестите унижението да бъдат връщани на входа.
– Неколкократно публично съм заявила, че считам проведените две заседания на общинските конференции (последното на 19 – та конференция и 1-то на 20-та конференция) за противоуставни. Оспорила съм и двете. В този смисъл намирам за нелогично да участвам в орган , чиято легитимност оспорвам. Оставането ми в този състав на Съвета, би означавало да наруша собствените си виждания за морал и коректност и да потвърдя упреците за наличие на кариеристични подбуди.

Благодаря на всички, които ми гласуваха доверие.
За Партията може да се работи и извън ръководните и органи!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram