Михаил Михайлов иска от Бойко Борисов да извади Маноил Манев от листите на ГЕРБ

След като от партия ГЕРБ не реагираха на видеорепортажите на Михаил Михайлов за връзките на кандидат-депутата (и депутат в последните 2-3 Парламента) Маноил Манев, по прякор Кухия, с организираната престъпност в Стара Загора, скандалният журналист се принуди да се обърне със сигнал лично към председателя на партия ГЕРБ (и „разследващ гражданин“!) Бойко Борисов, както и да отправи искане към г-н Борисов Маноил Манев да бъде изваден от листата на ГЕРБ в Стара Загора. Според Михайлов, Маноил Манев е поръчител на два палежа на дома на журналиста през 2017 г. и има връзки с организираната престъпност в Стара Загора още от 90-те години на миналия век, когато Манев е работил като полицай и е охранявал старозагорската автогара. Ето целия текст на сигнала:

                                                                         ДО

                                                                         ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПП „ГЕРБ“,

                                                                         РАЗСЛЕДВАЩИЯ ГРАЖДАНИН

                                                                         Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

                                                              СИГНАЛ

                             от Михаил Михайлов (лични данни)

                                                            Г-н Борисов,

                                              Г-н Разследващи гражданино,

     В два видеоматериала по Ютуб канала си „Обществен враг № 1“ разкривам нелицеприятни факти от миналото на Вашия съпартиец, депутат от предишните 2-3 парламента и настоящ кандидат-депутат (2-ри в листата за 27-ми старозагорски избирателен район) Маноил Манев. В репортажите показвам смущаващи връзки на Маноил Манев с организираната престъпност в Стара Загора и разказвам за две негови скандални дисциплинарни уволнение – първо от Полицията в Стара Загора, а после от звеното на Главна дирекция „Охрана“…

     Г-н Борисов, предвид, че аз Ви вярвам, че сте станали разследващ гражданин и борец за законност и справедливост, моля Ви да изгледате двете ми видеа (намират се в Ютуб на следните адреси: https://www.youtube.com/watch?v=uwp4iTnQ5eo и https://www.youtube.com/watch?v=Yk_jJxVBD_s ) и да се намесите с цялото си влияние, което имате в партия „ГЕРБ“, и да принудите Маноил Манев да се откаже от депутатското си място. Все пак Вие заявихте, че няма да търпите престъпници и хора със съмнително реноме в партията си – изгонихте Федосова, изгонихте Цачева, дори Цветан Цветанов изгонихте… защо го държите тоя селски бек, завършил Спортното училище в Стара Загора Маноил Манев – Кухия, който позори Вашата партия?

                                                       С УВАЖЕНИЕ:

                                                                                      (Михаил Михайлов)

03.07.21 г.

ВРЪЗКА (ЛИНК) КЪМ ВИДЕОТО В ЮТУБ:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram