Марк Борисов спечели държавния турнир по тенис на корт при двойките

Казанлъшкият тенисист Марк Борисов спечели поредният си турнир. Ямбол бе домакин на държавен турнир по тенис на корт за деца до 12 години, а организатор на проявата стана  тенис клуб „Ямбол 2005“.
След четирите си успешни срещи в турнира при смесените двойки, представителят на клуб „Розова долина“ заедно с партньора си софиянеца Антъни Генов, спечелиха първото място. Сезонът в тениса привърши, като заключителната проява за тази възрастова група е в неделя в София. В неделя и понеделник ще бъдат изиграни първите срещи от Мастърс турнира за 8-те  най-успешни тенисиста на България при до
12-годишните. Сред участниците е и казанлъшкото момче Марк Борисов, който заедно с треньора си – неговият баща Бисер Борисов, ще премерят сили с най-добрите в този спорт. Мястото е Тенис центъра в Борисовата градина.
След 7 успешни турнира през годината , спечелени от него, към финал върви представянето по кортовете и за по-малкия брат на Марк – Даниел Борисов, който играе в групата на момчетата до 10 години. Той също ще участва в предстоящ Мастърс турнир в зала „Арена Армеец“, заедно с най-силните състезатели в неговите години.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram