Манчоров: Изливането на асфалт в последния момент дразни хората

Масовите ремонти в общината са свързани с провеждането на изборите. Ако тази активност през последните месеци беше през последните четири години, много проблеми на гражданите със сигурност щяха да бъдат решени. Тази предизборна активност дразни хората, заяви Стефан Манчоров независим кандидат за кмет на община Казанлък.

„На 25-ти хората ще покажат своето раздразнение от ударните ремонти в общината, които се случват тенденциозно седмици и месец преди изборите“, заяви независимият кандидат за кмет на община Казанлък Стефан Манчоров

 

„При всички случаи това е свързано с предизборната кампания, каквото и да се говори. Впрочем това е и мнението на голямата част от хората, с които аз успях да се срещна. Тази активност точно преди изборите, дразни, дразни хората. Особено активността в малките населени места. Направих срещи, след които просто останах потресен. Имаше изявления от рода: Нас ни лъжат 25, 26 години. Всеки обещава, когато участва в предизборната кампания, а след това тези обещания се забравят. Много са, особено малките населени места на общината, според изявления на техните жители, които са забравени от общинската администрация.

А там проблемите съвсем не са нерешими.  В крайна сметка, ако общината работеше с активността, с която работи през последния месец преди изборите, голяма част от проблемите щяха да бъдат решени или поне част от тях.

Изливането на асфалт в последния момент, асфалтиране на улици, под които няма нищо, говори се за качество на асфалта, за дебелина на асфалтовата настилка, аз не съм специалист в тази област, но гражданите се дразнят и предполагам, че на 25-ти в деня на вота ще покажат това свое раздразнение“, коментира кандидатът с бюлетина №30 Стефан Манчоров.

Предизборен щаб на независимия кандидат за кмет на Община Казанлък Стефан Манчоров

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram